Modelltog.no !!!
   [16.02.2006]

Prioritering hittil Som nevnt annet sted her så ble 2 modelltog-domener kjøpt nesten samtidig. Denne siden skjer det foreløpig ikke så mye på, og modelltog.no med forrige innehaver stoppet opp. Da var det å overtale en gammel kamerat om å ta over dette, evt. å samarbeide litt framover. Modelltog.no begynner nå å ta form og her vil det nok komme mye etterhvert, så kikk innom.
Disponibel tid gjør at det ikke går så fort her. Bildet til høyre er ved Loenga skifteområde nedenfor min bikerklubb. Her er det stadig togtrafikk og tidligere brummet Di2 rundt her og skiftet vogner. Mer om dette seinere. Dessverre kom webmaster kjørende forbi da bildet ble tatt og ble en linselus som dominerte bildet helt ...
Arbeidet med HO-anlegget har også blitt liggende. Det er et påbegynt hylleanlegg over den trange kontorplassen min hjemme hvor en endestasjon var tenkt. Gjennom et hull i bæreveggen til naborommet som er et hobbyrom, går det tunnel hvor resten av hyllebanen skulle bygges. Det rommet vil snart bli bygd om til soverom for et av barna. Av den grunn vil nok HO-anlegget bli bygd som hyllebane ute i verkstedet/tilbygget til huset istedetfor. Jeg skal lage noen tegninger som legges ut her med bilder og sporplansforslag til det påbegynte anlegget. Velkommen tilbake snart !